Szavatosság

1. Garanciális eljárások

A garanciális ügyintézés a termék(ek) vásárlásának helyén történik, legyen az telepítő, viszonteladó, webshop vagy nagykereskedelmi üzlet. A garancia érvényesítéséhez mindenképpen szükséges a vásárlást igazoló számla illetve a termék sorozatszáma. A hibás termék visszajuttatásának szigorúan az eredeti vásárlási útvonalon kell történnie. Postai visszaküldés esetén a vevő feladata gondoskodni a megfelelő csomagolásról, hogy a termék sértetlen állapotban érkezzen meg. A visszajuttatás költsége szintén a vevőt terheli.

 

2. Gyártói jótállás

Az Eldes UAB, termékeire 2 éves jótállást biztosít a vásárlástól számítva, abban az esetben, ha azt az Eldes hivatalos forgalmazója vagy viszonteladója értékesítette. A garanciális kötelezettségek nem terjednek ki a tartozékokra pl: tápegységek/elemek, tartók, burkolatok. A garancia abban az esetben érvényes, ha a rendszert rendeltetésének megfelelően használják, és az adott kézikönyvben leírtaknak megfelel.

A garancia érvényét veszti, ha az eszközt mechanikai behatás, vegyi anyag, magas páratartalom, korrozív anyag, vagy folyadék éri.

Hardveres hiba esetén, ha az a jótállási időszakon belül következik be, az Eldes saját belátása szerint javítja vagy cseréli a terméket, esetleg funkcionálisan egyenértékű eszközzel helyettesítheti, illetve megtérítheti a termék vételárát.

A vevőnek tudomásul kell vennie, hogy az Eldes rendszerek, is mint minden biztonsági rendszer csökkenti a betörés kockázatát, de nem nyújt teljes körű védelmet. Az Eldes UAB nem vállal semmilyen felelősséget személyi vagy vagyoni jellegű kár, illetve a rendszer használatából eredő bevételkiesés miatt. Továbbá az Eldes UAB nem vállal felelősséget sem közvetett sem közvetlen eredetű kár vagy veszteség bekövetkezése esetén. (pl: ha hiba vagy hibás működés esetén késve érkezik jelentés).

 

3. Biztonsági utasítások

-Ne használja, a rendszer rádiós eszközeit olyan helyen ahol más rádiós eszközöket zavarhat, ezáltal veszélyt idézhet elő.

-Ne használja a rendszert orvosi műszerek közelében.

-Ne használja a rendszert robbanásveszélyes környezetben.

-Ne tegye ki az eszközöket magas páratartalomnak, kémiai vagy mechanikai behatásoknak.

-Ne próbálja meg személyesen javítani az eszközöket.