Lakások és kis épületek

 

  

Egyszerű és rugalmas telepítés


A Pitbull PRO könnyen, gyorsan telepíthető, mert nincs szükség kábelezésre. Az Eldes Utility programozó szoftver pedig lehetővé teszi a rádiós eszközök néhány kattintással történő hozzáadását a rendszerhez. A telepítés mindössze 30 perc alatt elvégezhető!

 

 

A legújabb vezeték nélküli technológia


Az Eldes innovatív vezeték nélküli technológiája akár 3 km-es lenyűgöző hatótávolságot biztosít nyitott területen. A vastag falak és berendezési tárgyak már nem jelentenek akadályt, így a rendszer telepítése nagyobb távolságokon sem okoz problémát.

 

 

Magas szintű behatolás elleni védelem


A Pitbull PRO hálózati feszültség kieséskor azonnal értesíti a távfelügyeleti állomást és a tulajdonost (akkumulátoros üzemben akár 24 órát is képes üzemelni a rendszer*). A maximális biztonságot nyújtó titkosított kommunikáció a Pitbull PRO és a rádiós eszközök között ez idő alatt is zavartalan. A központ felismeri a jelzavarók (jammer) használatát, amiről szintén értesítést küld. Az átjelzések nano SIM kártya segítségével jutnak célba.

 

*Amennyiben az átjelzések és a rádiós kommunikáció nincs használatban a rendszeren.

 

 

Egyszerű csatlakozás a távfelügyeleti állomáshoz


Csatlakoztassa a Pitbull PRO behatolásjelző központot egyszerűen a felügyeleti állomáshoz az ingyenes EGR100 névre keresztelt szoftver segítségével. Ezen felül további protokollokat is támogat a központ pl: SIA IP, Kronos, Kortex SMS, Contact ID.
Riasztás esetén a biztonsági rendszer azonnal értesíti a távfelügyeleti állomást és a felhasználót.

 

 

Teljes biztonság az Eldes-el


Maximálisan 16 rádiós eszköz biztosítja otthona védelmét. A periféria eszközök között megtalálható a füst és CO érzékelő, vízbetörés, nyitás és mozgás érzékelő stb. Hozza létre az Önnek legmegfelelőbb biztonsági megoldást!

 

 

A rendszer kezelésének különböző módjai


Az Eldes biztonsági rendszere több különböző módon is vezérelhető. Válassza az Önnek és családjának a leginkább szimpatikus megoldást. Akár az Eldes Security mobil applikációt, akár egy rádiós kezelőt választ, jól dönt a központ kezelését illetően. Ezen felül azonban SMS-el, hívással de távadó segítségével is használhatja a Pitbull PRO-t.

 

 

Kivételes videó megfigyelés


Látni szeretné hogy mi történik otthonában egy adott pillanatban? A P2P kompatibilis Dahua IP kamerák segítségével ezt könnyedén megteheti. A kamerák egyszerűen hozzáadhatók a rendszerhez, nincs szükség port forgatásra. Riasztás esetén pedig automatikusan a riasztást kiváltó zónához rendelt kamera képét láthatja valós időben mobil készülékén. Amennyiben SD kártya is található a kamerában és erre felvétel is történik, telefonján visszanézheti az eseményeket. 

Specifikáció:


Tápellátás: 11-15V 500mA max.
Áramfelvétel készenléti állapotban: 50mA
Beépített akku feszültség, kapacitás: 8.4V; 350mAh
Akku típusa: Ni-Mh
SIM kártya típusa: Nano SIM
GSM modem frekvencia: 850/900/1800/1900 Mhz
Méretek: 124x67x58mm
Üzemi hőmérséklet: -10…+40 °C
Páratartalom: 0-90% RH @ 0… +40°C (0-90% RH @ +32… +104°F)
Beépített akku üzemideje: max. 24óra*
Infra érzékelési szöge: 90°
Az infra maximális érzékelési távolsága: 10m (32.81ft)
Rádiós protokoll: ISM868
Rádiós kommunikációs távolság:    legfeljebb 3000m (9842.5ft) nyílt terepen
Rádiós eszközök maximális száma: 16
Kommunikáció: SMS, Voice Calls, GPRS Network
Támogatott protokollok: Ademco Contact ID, EGR100, Kronos, Cortex SMS, SIA IP
BELL+: Sziréna kimenet    Áramfelvétel  150mA max.; Feszültség  15V (PITBULL ALARM PRO tápfeszültség alatt) / 7V (PITBULL ALARM PRO akkumulátorról)
* - ELDES felhő szolgáltatás kikapcsolva; rádiós kommunikáció kikapcsolva

 

Tovább a PITBULL ALARM PRO-hoz -->